Door wat voor soort maaltijd voel je je beter en hoe kun je verder gaan naar degene die je wilt zijn? We zullen uit veel ingrediënten en gerechten een recept  voorstellen dat past bij uw fysieke conditie. Het recept bevat ook maaltijden en drankjes, huidbehandelingen en eenvoudige oefeningen. Ik zal een recept maken op basis van wat ik heb geleerd in mijn onderzoek en praktijk en het in de sessie uitleggen.

De kleur onder de ogen is blauw, de teint is dof, vaak een puistje, de teint is slecht. Ik krijg de laatste tijd hoofdpijn, mijn maag voelt niet goed .....
Misschien geen reden om naar het ziekenhuis te gaan, maar wel op zoek naar verfrissing. Voor degenen die in staat willen zijn om hun dagelijkse maaltijden te ondersteunen, zal ik u vragen over uw toestand en een menu voorstellen dat u zal helpen herstellen.

nao Polman Ishizaka

Woont in Amsterdam, Nederland. Na het behalen van een diëtistenkwalificatie, werkte zij als chef-kok in Tokio. Nadat ze zich had ingeschreven en afgestudeerd aan de afdeling Beeldende Kunst van Hogeschool voor de Kunsten Utrecht(HKU) in Nederland, ontmoette ze mentor Kyoko Onishi, die destijds in Europa les kreeg en Europese Yakuzen, macrobiotiek en dieet yin en beoefende. Yang-methoden gedurende zeven jaar. Aan de andere kant, na het ervaren van een freelance chef-kok en patissier in Amsterdam, ervoer ze een herbergchef in Kamiyama Town, Tokushima Prefecture, terwijl ze communiceerde met mensen die betrokken zijn bij de landbouw en de stroom van "lokaal geproduceerd lokaal voedsel". Ervaren in het bedenken van eten. Daarna had ze de leiding over de menu-ontwikkeling die optimaal gebruik maakt van de verrukkingen van kruiden en gedroogd fruit in een Arabisch restaurant in Hanno City, in de prefectuur Saitama. Na trouwen weer naar Amsterdam verhuisd. Op basis van het brede scala aan kennis en ervaring die ze tot nu toe heeft opgedaan, besloot ze recepten te maken die heerlijk zijn en die het lichaam en de geest zullen verbeteren, en lanceerde ze Nanohana-recepten.

Nanohana Recipes

Het lichaam van elke persoon is anders.
Elke persoon heeft verschillende voorkeuren en antipathieën,
Het voedsel dat u eet en hoe vaak u op een dag eet, kan variëren afhankelijk van uw levensstijl en beroep.
Zelfs ingrediënten die als goed voor je worden beschouwd kunnen in overmaat hun heilzaamheid verliezen. De manier van eten die bij je past, kan verschillen.
Elke persoon heeft een andere fysieke conditie en ziekte, wat voor soort lichaam wil je in de toekomst hebben?
Ik zal je via een e-mailvragenlijst naar zo'n bestemming vragen en een recept maken dat bij je past.
 Ik het recept tijdens de sessie uitleggen.

over de sessie

Sessies worden in principe online uitgevoerd met ZOOM.
Nadat u de reserverings-e-mail heeft verzonden, vult u de vragenlijst per e-mail in en vraagt u naar uw wensen. Stel de datum en tijd van de sessie op uw gemak in. Ik stuur u het recept per e-mail, dus bereid het voor en leg het uit tijdens de sessie. U dient de dag vóór de sessie te betalen. Het zou leuk zijn om in het Nederlands te praten, maar mijn Nederlands is nog niet genoeg ... dus het zal in het Engels zijn, sorry voor deze situatie! Het recept is gebaseerd op Japanse vegetarische en veganistische gerechten, sommige met Europese smaken en kruiden. Ik zal met de beschikbare ingrediënten rekening houden met het land waar u woont.

4 gepersonaliseerde recepten en sessie  85euro(incl.tax)